Aanmeldformulier Krachtige-kern meditatie

Elke eerste woensdag van de maand organiseer ik een laagdrempelige krachtige Kern-Meditatie sessie voor gevoelige vrouwen van middelbare leeftijd.  Na een korte uitleg, een ademhalings- en ontspanningsoefening zal het eerste ogenblik van de meditatie begeleid worden, het tweede deel zal in stilte of met zachte passende muziek plaatsvinden.

Tijd: de sessie is van 19:00 – 20:00 wij vragen je om ongeveer 15 minuten vooraf aanwezig te zijn. Breng alsjeblieft ook je eigen meditatiestoeltje of kussen mee als je niet op de grond wilt zitten. Ook bij slecht weer gaan de meditaties door. Zorg dan als je hier behoefte aan hebt voor gepaste kleding, eventueel  een dekentje en een stuk plastic voor op de grond. Het zou erg leuk zijn, als je ook een klein kaarsje in een potje meebrengt. (in verband met brandgevaar)

Locatie: We komen bij elkaar op het grasveld aan de Monseigneur Borretlaan , 5371 BM Ravenstein Van hieruit vertrekken we om 18.45u naar de meditatieplek in het parkje. (15 min. lopen)

Wel van te voren even aanmelden via de site en met hoeveel mensen je komt. (Wanneer er namelijk geen aanmeldingen zijn ben ik ook niet bij het grasveld) Deelname is gratis

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.